Contact en colofon

Vragen of opmerkingen?

Bij vragen en/of opmerkingen over het lesmateriaal kunt u contact opnemen met Caroline Matla van Landschap Erfgoed Utrecht.

Heeft u vragen over het rooster of de organisatie neem dan contact op met Lotte Rodrigo van Kunst Centraal.

Rooster

Bekijk het rooster voor meer informatie over de planning van dit project.

Waarderingsformulier

Kunst Centraal en Landschap Erfgoed Utrecht zijn benieuwd naar uw mening over dit project en het lesmateriaal. Wat was goed? En wat kan beter? Vul het waarderingsformulier in.

Adresgegevens

Kunst Centraal
Postbus 160
3980 CD Bunnik
tel: 030 – 6595520

Landschap Erfgoed Utrecht
Postbus 121
3730 AC De Bilt
tel: 030-2205534

Colofon

Het lesmateriaal op deze leerkrachtensite en de bijbehorende leerlingenpagina’s zijn eigendom van Kunst Centraal en Landschap Erfgoed Utrecht en partners. Het maakt onderdeel uit van het Kunst- en Cultuurmenu en mag gebruikt worden door alle deelnemende scholen. Het is partijen niet toegestaan dit lesmateriaal te kopiëren, verspreiden en/of te gebruiken voor andere doeleinden. Bij interesse in overname van het lesmateriaal kunt u contact opnemen met Landschap Erfgoed Utrecht.

Disclaimer

De makers van deze website hebben gebruikgemaakt van rechtenvrij beeldmateriaal, of hebben rechthebbenden om toestemming gevraagd en waar bekend de bron vermeld. Bent u van mening dat u de rechthebbende bent van een of meer beelden in dit lesmateriaal, neem dan contact op met Kunst Centraal: info@kunstcentraal.nl.