Over de kunstenaars en RHC Zuidoost Utrecht

Over Olivier van Hartingsveldt

Voor mijn fotografie ben ik veel onderweg. Van projecten in eigen land tot lange reizen naar Afrika. Ik geloof in de schoonheid, gelaagdheid en magie van de wereld om mij heen. Met mijn fotografie wil ik mensen meenemen in mijn verwondering hierover. Mijn werk focust zich op onderwerpen die direct in verband staan met sociale- en culturele thema’s. Meer specifiek de relatie tussen mensen en de verhoudingen tussen mens en dier.

Mijn werk is onder andere te zien geweest bij Museum IJsselstein, galerie Pouloeuff (op uitnodiging van de Nederlandse Fotovakschool en Galerie Pouloeuff als jong en kort afgestudeerd talent) en tijdens het Internationaal Fotofestival Leiden. Ook werd mijn werk gepubliceerd in verschillende tijdschriften en werd het gekozen voor ‘New Dutch Photography Talent’.

Naast het werken aan fotografie projecten haal ik erg veel voldoening uit het delen van mijn kennis en ervaringen. Zo heb ik al verschillende workshop gegeven aan basisschoolleerlingen, waaronder bij Museum IJsselstein. Ik vind het mooi om te zien hoe enthousiast en creatief kinderen in deze leeftijdscategorie vaak zijn.

www.oliviervanhartingsveldt.com

Over Wil van de Ven

Wil is fotografe van beroep. Fotografie is haar met de paplepel ingegoten omdat ze vroeger altijd model moest staan voor haar vader. Nu is ze zelf degene achter de camera. Voordat ze met de camera aan de slag ging, heeft ze gewerkt in de jeugdzorg waar ze met veel creativiteit heeft gewerkt met kinderen en jongeren. Met veel enthousiasme werkt Wil nu als filmcoach bij Je Weet Zelf TV. Hier kan ze haar passie voor beeld en het werken met kinderen mooi combineren.
Meer weten? Bekijk de website van Wil.

 

 

Over het Regionaal Historisch Centrum Zuidoost Utrecht

Het Regionaal Historisch Centrum (RHC) Zuidoost Utrecht is er voor iedereen die iets wil weten over de geschiedenis van het zuidoosten van de provincie Utrecht. De deelnemende gemeenten zijn: Bunnik, Houten, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Vianen en Wijk bij Duurstede. Het RHC Zuidoost Utrecht beheert de rijke historische archieven en collecties van en uit deze zes gemeenten.

Bekijk hier de website.