Contact en colofon

Inhoud lesmateriaal

Mieke Heurneman, adviseur geschiedenis en onderwijs (Landschap Erfgoed Utrecht): m.heurneman@landschaperfgoedutrecht.nl

Organisatie en roostering

Patricia Samwels, medewerker kunst- en cultuurbemiddeling PO (Kunst Centraal): psamwels@kunstcentraal.nl

 

Rooster

Bekijk het rooster voor dit project op je gemeentepagina.

 

 

Waarderingsformulier

Kunst Centraal en Landschap Erfgoed Utrecht zijn benieuwd naar uw mening over dit project en het lesmateriaal. Wat was goed? En wat kan beter? Vul het waarderingsformulier in.

 

Adresgegevens

Kunst Centraal

  • Bezoekadres: Fruitweg 48 – 3981 PA Bunnik
  • Postadres: Postbus 160 – 3980 CD Bunnik
  • 030-6595520

Landschap Erfgoed Utrecht

  • Bezoekadres: Landgoed Oostbroek, Bunnikseweg 25 – 3732 HV De Bilt
  • Postadres: Postbus 121 – 3730 AC De Bilt
  • 030-2205534

 

Colofon

Ontwikkeling lesmateriaal: Jacquelien Vroemen (Landschap Erfgoed Utrecht) en Carla Huisman (Kunst Centraal) i.s.m. Victor Frederik van Stichting Kleine Kunsten

Het lesmateriaal op deze leerkrachtensite en de bijbehorende leerlingenpagina’s zijn eigendom van Kunst Centraal en Landschap Erfgoed Utrecht en partners. Het maakt onderdeel uit van het Kunst- en Cultuurmenu en mag gebruikt worden door alle deelnemende scholen. Het is partijen niet toegestaan dit lesmateriaal te kopiëren, verspreiden en/of te gebruiken voor andere doeleinden. Bij interesse in overname van het lesmateriaal kunt u contact opnemen met Kunst Centraal.

 

Disclaimer

De makers van deze website hebben gebruikgemaakt van rechtenvrij beeldmateriaal, of hebben rechthebbenden om toestemming gevraagd en waar bekend de bron vermeld. Bent u van mening dat u de rechthebbende bent van een of meer beelden in dit lesmateriaal, neem dan contact op met Kunst Centraal: info@kunstcentraal.nl.