Contact en colofon

1 Vragen of opmerkingen?

Bij vragen en/of opmerkingen over het lesmateriaal kun je contact opnemen met Caroline Matla van Landschap Erfgoed Utrecht.

Heb je vragen over het rooster of de organisatie, neem dan contact op met Marc Hartman van Kunst Centraal.

 

2 Waarderingsformulier

Kunst Centraal en Landschap Erfgoed Utrecht zijn benieuwd naar je mening over dit project en het lesmateriaal. Wat was goed? En wat kan beter? Vul het waarderingsformulier in.

 

3 Rooster

Bekijk het rooster voor Nieuwegein voor meer informatie over de planning van dit project.

 

4. Adresgegevens

Kunst Centraal
Postbus 160
3980 CD Bunnik
tel: 030 – 6595520

Landschap Erfgoed Utrecht

 

Colofon

Het project is ontwikkeld door Caroline Matla van Landschap Erfgoed Utrecht en Gerda van der Weide van Kunst Centraal. De dansopdrachten komen van dansdocent/consulent Emmy Wouters.
Dit lesmateriaal en de bijbehorende leerlingenpagina’s zijn eigendom van Kunst Centraal en Landschap Erfgoed Utrecht en partners. Het maakt onderdeel uit van het Kunst- en Cultuurmenu en mag gebruikt worden door alle deelnemende scholen. Het is partijen niet toegestaan dit lesmateriaal te kopiëren, verspreiden en/of te gebruiken voor andere doeleinden. Bij interesse in overname van het lesmateriaal kunt u contact opnemen met Kunst Centraal: info@kunstcentraal.nl.

Disclaimer

De makers van deze website hebben gebruikgemaakt van rechtenvrij beeldmateriaal, of hebben rechthebbenden om toestemming gevraagd en waar bekend de bron vermeld. Bent u van mening dat u de rechthebbende bent van een of meer beelden in dit lesmateriaal, neem dan contact op met Kunst Centraal: info@kunstcentraal.nl.