Contact & colofon

Vragen of opmerkingen?

Inhoud lesmateriaal

Neem bij vragen over de inhoud van de lessen met Neelke Jacobs: njacobs@kunstcentraal.nl

Organisatie en roostering

Het rooster voor dit project, vind je hier op de gemeentepagina van Vianen.

Neem bij vragen over het rooster of de organisatie contact op met Petra Janseen-Duyghuysen: pjanssen@kunstcentraal.nl

 

Adresgegevens

Kunst Centraal

Bezoekadres: Fruitweg 48 – 3981 PA Bunnik
Postadres: Postbus 160 – 3980 CD Bunnik
Telefoon: 030 – 659 55 20

 

Waarderingsformulier

Kunst Centraal en Landschap Erfgoed Utrecht zijn benieuwd naar jouw mening over dit project en het lesmateriaal. Wat was goed? En wat kan beter? Vul het waarderingsformulier in en maak kans op een gratis voorstelling op school!

 

 

 

Colofon

Dit lesmateriaal en de bijbehorende leerlingenpagina’s zijn eigendom van Kunst Centraal en partners. Het maakt onderdeel uit van het Kunst- en Cultuurmenu en mag gebruikt worden door alle deelnemende scholen. Het is partijen niet toegestaan dit lesmateriaal te kopiëren, verspreiden en/of te gebruiken voor andere doeleinden. Bij interesse in overname van het lesmateriaal kun je contact opnemen met Kunst Centraal: info@kunstcentraal.nl.

 

Ontwikkelinglogo-erfgoednederland_vanwieisdiekoffer

Erfgoed Nederland heeft Van wie is die koffer? als pilotproject (laten) ontwikkelen in samenwerking met de gemeente, enkele musea en educatieve instellingen in Rotterdam.
Landschap Erfgoed Utrecht heeft op dit concept voortgeborduurd en heeft een eigen vertaling gemaakt voor de provincie Utrecht, met voor elke stad of dorp een lokale invulling.